Waarom Suite Offices

1. Geen langdurige contracten

Bij Suite Offices at WTC Amsterdam zit u niet vast aan langdurige contracten. U huurt een kantoorruimte voor zo lang als u wilt en kunt snel weg als het project waaraan u werkt is afgelopen, u meer zekerheid wilt of bijvoorbeeld een grotere ruimte wenst.

2. Variabele opzegtermijn

Suite Offices hanteert een variabele opzegtermijn. U kunt kiezen voor een opzegtermijn van 1 tot 3 maanden. Hoe langer de opzegtermijn, hoe lager de huurprijs van de kantoorunit.

3. Direct aan de slag

De kantoorunits zijn volledig ingericht met o.a. twee bureaus en en een vaste en draadloze internetverbinding. Ook schoonmaak en beveiliging is geregeld. U neemt uw computer mee en kunt direct aan de slag.

4. Eigen post- en vestigingsadres

Elke kantoorunit heeft een eigen vestigings- en postadres. U krijgt een naambordje bij uw deur, beschikt over een eigen brievenbus en u kunt uw klanten professioneel ontvangen. Als u niet aanwezig bent, kunnen telefonisten uw telefoon beantwoorden.

5. Goede beveiliging

De kantoorunits hebben elk een eigen sleutel. U kunt uw ruimte afsluiten als u afwezig bent. De etage van Suite Offices is 24/7 toegankelijk, maar buiten kantoortijden (8.00 tot 18.00 uur) alleen toegankelijk met een elektronisch pasje.

 

Suite Offices Amsterdam biedt nog een aantal extra voordelen:

Suite Offices Amsterdam: Unieke locatie

Werken in WTC Amsterdam, een unieke locatie aan de Zuidas in het economische hart van Nederland. Slechts 6 minuten verwijderd van Schiphol Amsterdam en de historische binnenstad van Amsterdam bereikt u binnen 10 minuten met OV.

Suite Offices Amsterdam: Uitstekende bereikbaar

Suite Offices ligt direct aan de A10, naast een trein- en metrostation en een tramhalte. U kunt in de parkeergarage onder WTC een parkeerplaats afnemen op maand- of jaarbasis en/of als bezoeker gebruik maken van kort parkeren.

Suite Offices Amsterdam: Uitgebreide faciliteiten

U profiteert van alle faciliteiten, die WTC Amsterdam te bieden heeft: van hotel, restaurants en winkels, tot kinderopvang, kapper en stomerij.

Suite Offices Amsterdam: Lid van de Businessclub

Als huurder wordt u automatisch lid van de WTC Amsterdam Business Club, een groot netwerk van huurders en ondernemers op de Amsterdamse Zuidas. Jaarlijks zijn er verschillende bijeenkomsten waar leden elkaar ontmoeten.

Ook profiteren van deze unieke locatie?

Kies een kantoorruimte via de plattegrond of neem contact op met Emile Govaert, Real Estate Manager WTC Amsterdam,
+31 (0)20 575 9111 | egovaert@wtcamsterdam.com