Faciliteiten Suite Offices

1. Telefoondienst

U kunt de telefoon eenvoudig doorschakelen naar uw mobiele telefoon, maar optioneel ook naar onze telefonisten. Zij zorgen dat uw klanten vriendelijk, professioneel en persoonlijk te woord worden gestaan en nemen boodschappen voor u aan.

2. Pantry’s

Er zijn gezamenlijke pantry’s met koelkast en vaatwasser incl. een afsluitbaar kastje voor uw eigen servies en keukenvoorraad. Er staan geen koffie- of theemachines. U kunt eenvoudig een koffiemachine in uw kantoor plaatsen.

3. Breakout Rooms

Hier kunt u even ontspannen, een praatje maken met collega’s, een kop koffie drinken met buren of informeel overleggen met zakelijke relaties.

4. Vergaderruimte

Op de verdieping van Suite Offices is een vergaderruimte beschikbaar, die u kunt reserveren. Daarnaast biedt WTC Amsterdam de mogelijkheid om een zaal te huren in het vergader- en conferentiecentrum van het WTC.

5. Grote parkeergarage

De parkeergarage van WTC Amsterdam heeft 1.200 plaatsen en is voor 24/7 toegankelijk. Wanneer u een huurcontract heeft, kunt u een maandabonnement voor een parkeerplaats afsluiten.

6. Winkels en restaurants

In en om het gebouw vindt u diverse winkels, cafés en restaurants. Er is onder meer een HEMA, AH to go, stomerij, kapper en printservice. Zie voor alle services en restaurants de website van het WTC Amsterdam.

7. Kinderopvang

In het WTC zit een dagopvang voor kinderen, De Blauwe Tijger. Zij hebben ook tijdelijke plekken beschikbaar. Ouders die in het WTC werken, krijgen voorrang bij plaatsing.

8. Schoonmaak

De kantoorruimtes, gezamenlijke keuken en toiletten worden dagelijks schoongemaakt.

9. Profiteren van deze unieke locatie?

Kies een kantoorruimte via de plattegrond of neem contact op met Emile Govaert, Real Estate Manager WTC Amsterdam, 
+31 (0)20 575 9111 | egovaert@wtcamsterdam.com